banner359

Bursa’da bıçaklı kavga kamerada

Bursa’da alacak-verecek meselesi yüzenden çıkan kavgada bir kişinin bıçakla yaralanması güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, 2 Mayıs Perşembe günü Osmangazi’ye bağlı İntizam Mahallesi Tabak Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

04 Mayıs 2019 Cumartesi 14:02
Bursa’da bıçaklı kavga kamerada

Bursa’da alacak-verecek meselesi yüzenden çıkan kavgada bir kişinin bıçakla yaralanması güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 2 Mayıs Perşembe günü Osmangazi’ye bağlı İntizam Mahallesi Tabak Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.İ.C.K. ve M.Ç. arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesinin ardından H.İ.C.K. bıçakla yaralandı. Yaralı şahıs 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. M.Ç. ise güven timleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli adliyeye sevk edilirken, kavga ve bıçaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<