banner359

Bursa’da çocukların ölüm oyunu kameralara yansıdı

Bursa’da köprülü kavşak inşaatında oynayan çocuklar adeta ölüme meydan okudu.Bursa’nın en işlek caddelerinden biri olan Yalova yolunda yapımı devam eden köprülü kavşak çocukların tehlikeli oyununa sahne oldu. Çocukların kavşak inşaatında...

19 Mart 2018 Pazartesi 09:29
Bursa’da çocukların ölüm oyunu kameralara yansıdı

Bursa’da köprülü kavşak inşaatında oynayan çocuklar adeta ölüme meydan okudu.

Bursa’nın en işlek caddelerinden biri olan Yalova yolunda yapımı devam eden köprülü kavşak çocukların tehlikeli oyununa sahne oldu. Çocukların kavşak inşaatında ölüme meydan okumaları kameralara saniye saniye yansıdı. Çocukların çıktıkları köprüde rahat tavırları yoldan geçen sürücülerin de dikkatini çekti. Sürücüler korna çalarak çocukları uyarmaya çalıştı, ancak bu bir işe yaramadı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çocukları köprüden indirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<