banner359

Bursa’da ’damsız’ kavgası ölümle bitti

BURSA'DA MEKANA DAMSIZ GİRDİĞİ İÇİN DIŞARI ATILAN KİŞİ SİLAHLA GERİ GELİP İŞ YERİ SAHİBİNİ VURDU. YARALANAN İŞ YERİ SAHİBİ İSE BİR GÜN SONRA YANINA ALDIĞI ARKADAŞIYLA NURİ TOĞRUL'U GÖĞSÜNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ.

23 Ekim 2020 Cuma 16:33
Bursa’da ’damsız’ kavgası ölümle bitti

Bursa’da mekana ’damsız’ girdiği için dışarı atılan kişi silahla geri gelip iş yeri sahibini vurdu. Yaralanan iş yeri sahibi ise bir gün sonra yanına aldığı arkadaşıyla, Nuri Toğrul’u göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, geçtiğimiz günlerde merkez Nilüfer ilçesinde bulunan M.T.’ye ait bir mekanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mekana eğlenmek için gelen Nuri Toğrul, içeri ’damsız’ girerek iddiaya göre çevresinde bulunan kişileri rahatsız etti. Mekan sahibi M.T. tarafından ikaz edildikten sonra dışarı çıkarılan Toğrul, pompalı tüfekle gelerek etrafa ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalar iş yeri sahibi M.T.’ye isabet etti.

Hastanede tedavi edildikten sonra taburcu olan M.T. yanına E.C.Ö.’yü de alarak Nuri Toğrul’u metro istasyonu çıkışında beklemeye başladı. Metrodan inen Toğrul ile iki kişi arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi sonucu E.C.Ö. yanında getirdiği bıçakla Toğrul’u göğsünden yaraladı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Toğrul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli E.C.Ö.’yü ve mekan sahibi M.T.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde olayı itiraf eden E.C.Ö., M.T. ve beraberindeki iki kişiyle birlikte adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<