banner359

Bursa’da direksiyon başında ölüm işte böyle geldi

Bursa’da direksiyon başında kalp krizi geçiren kamyon sürücüsü, hayatını kaybetti. Sürücünün fenalaşması ve park halindeki 4 araca çarpması ise bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Alınan bilgiye göre, olay merkez...

05 Ekim 2016 Çarşamba 22:52
Bursa’da direksiyon başında ölüm işte böyle geldi
Bursa’da direksiyon başında kalp krizi geçiren kamyon sürücüsü, hayatını kaybetti. Sürücünün fenalaşması ve park halindeki 4 araca çarpması ise bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Sanayi Bölgesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Bir fabrikadan aldığı kumaşları başka bir fabrikaya götürmek isteyen Necip Bulut (56) idaresindeki kamyon, sürücüsünün direksiyon başında fenalaşması üzerinde kontrolden çıkarak 4 araca çarparak durabildi. Sürücünün direksiyon başında fenalaştığını gören çevre fabrikadaki işçiler polis ve ambulanstan yardım istedi. Hemen hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası Bulut, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
Görgü tanıkları olayı anlatırken, kaza anı ise çevredeki bir fabrikanın güvenlik kamerasına yansıdı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<