banner359

Bursa’da Gözaltına Alınan 10 Terör Zanlısından 5’i Tutuklandı

HABER : ENVER FATİH TIKIRBURSA (İHA) - Bursa’da yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 10 zanlıdan 5’i tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Bursa’nın Yenişehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde...

22 Ekim 2015 Perşembe 18:44
Bursa’da Gözaltına Alınan 10 Terör Zanlısından 5’i Tutuklandı
HABER : ENVER FATİH TIKIR
BURSA (İHA) - Bursa’da yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 10 zanlıdan 5’i tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde yapılan yasadışı toplumsal eylemde, PKK/KCK terör örgütünü, terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H ile terörist başı Öcalan’ı övücü mahiyette slogan atan ve eylemlerde ev ve işyerlerine, araçlara zarar verdikleri tespit edilen F.Ç., D.Ö., S.A., İ.A., M.D., V.Ö., A.Y., A.E., R.D. yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şahıslardan 5’i adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, 5’i zanlı ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<