banner359

Bursa’da Hayali Reçete Operasyonu

Bursa’da polis ekiplerinin yaptığı hayali reçete operasyonunda 30’dan fazla kişi gözaltına alındı.www.bursa.com’un haberine göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

03 Kasım 2015 Salı 12:26
Bursa’da Hayali Reçete Operasyonu
Bursa’da polis ekiplerinin yaptığı hayali reçete operasyonunda 30’dan fazla kişi gözaltına alındı.
www.bursa.com’un haberine göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne operasyon düzenledi. Hematoloji Bölümü’nde öğretim üyelerinin memofili hastaları adına hayali reçeteler yazdığı iddiaları üzerine gerçekleştirilen operasyonda 30’dan fazla kişi gözaltı alındı.
Aralarında öğretim üyeleri, eczacılar ve hastane personeli olduğu iddia edilen kişiler, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Kan hastalıklarının tedavisinde kullanılan pahalı ilaçların usulsüz yollarla reçete edildiği, sahtekarlığın da milyonlarca lirayı bulduğu iddia ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<