banner359

Bursa’da Kaçak Lüks Villa Yıkıldı

Bursa’da kaçak yapılan iki katlı lüks villa Osmangazi Belediye ekiplerince yıkıldı.Bursa’nın en önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Dürdane...

21 Nisan 2016 Perşembe 10:19
Bursa’da Kaçak Lüks Villa Yıkıldı
Bursa’da kaçak yapılan iki katlı lüks villa Osmangazi Belediye ekiplerince yıkıldı.
Bursa’nın en önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Dürdane Mahallesi’nde üç katlı lüks bir villa ile bir evin temelini yıktı.
Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik tedbirleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, lüks bina ve ev temeli kısa süre içerisinde yerle bir edildi.
Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<