Bursa’da kayıp alarmı

Bursa’da 31 yaşındaki Muhammed Fatih Ölçen adlı zihinsel engelli gencin dünden bu yana kayıp olduğu bildirildi.Bursa’da emniyet yetkilileri tarafından vatandaşlara gönderilen mesajda, 1.75 cm boyunda olan, 65 kilo ağırlığında, esmer tenli,...

01 Haziran 2017 Perşembe 14:26
Bursa’da kayıp alarmı

Bursa’da 31 yaşındaki Muhammed Fatih Ölçen adlı zihinsel engelli gencin dünden bu yana kayıp olduğu bildirildi.

banner380

Bursa’da emniyet yetkilileri tarafından vatandaşlara gönderilen mesajda, 1.75 cm boyunda olan, 65 kilo ağırlığında, esmer tenli, siyah saçlı ve kahverengi gözlü olduğu belirtilen kayıp gencin, 31 yaşında ve zihinsel engelli olduğu ifade edildi. Muhammed Fatih Ölçen adlı gencin kaybolduğunda üzerindeki kıyafetlerinin bilinmediği belirtildi.

31 Mayıs Çarşamba gününden beri kayıp olan genci görenlerin 155 Polis hattına veya en yakın polis birimine haber vermeleri istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<