banner359

Bursa’da korona tedavisi gören çocuğun annesinden duygulandıran mektup

BURSA'DA COVİD-19 TEDAVİSİ GÖREN ÇOCUKLAR TABURCU EDİLİRKEN, KORONA TEDAVİSİ GÖREN 5 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN ANNESİNİN YAZDIĞI MEKTUP DUYGULANDIRDI.

08 Haziran 2020 Pazartesi 10:00
Bursa’da korona tedavisi gören çocuğun annesinden duygulandıran mektup

Bursa’da Covid-19 tedavisi gören çocuklar taburcu edilirken, korona tedavisi gören 5 yaşındaki bir çocuğun annesinin yazdığı mektup duygulandırdı.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören çocuklar sağlıklarına kavuşmasının ardından taburcu edildi. İsmi açıklanmayan çocuğu korona tedavisi gören bir anneni mektubu ise duygulandırdı. Duygulandıran mektupta yazanlar ise, " Öncelikle büyük bir endişe ve korku ile hastaneye yatıp, daha sonra ne kadar emin ellerde olduğumuzu hissetmek tarifi anlatılmaz bir duygu. Kendi evladını eşini sevdiklerini görememek pahasına, başka bir annenin evladının acılarına dokunabilmek, onlara merhem olup görmeye çalıştığı puslu gözlüklerin arkasında tebessüm eden naif bir ses Yüreğine dokunmuş kocaman bir fedakarlık. Ben bu emeğin karşılığının olmadığına inanıyor ve size sonsuz teşekkürlerimi minnettarlığımı arz ediyorum. Siz bizim puslu gözlerle bakan kalplere dokunan kanatsız meleklerimizsiniz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<