Bursa’da narkotikten ’RONA’ baskını

Bursa’da Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri tarafından narkotik detektör köpeği ’RONA’ ile yapılan baskında 11 kişi gözaltına alınırken, 5 kişi de tutuklandı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri tarafından gerçekleştirilen...

13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:37
Bursa’da narkotikten ’RONA’  baskını

Bursa’da Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri tarafından narkotik detektör köpeği ’RONA’ ile yapılan baskında 11 kişi gözaltına alınırken, 5 kişi de tutuklandı.

banner380
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin kaldıkları belirlenen ikamet ve araçlara eş zamanlı baskın düzenlendi. Yapılan baskında 16 kişi gözaltına alındı. Narkotik detektör köpeği, RONA’nın da görev aldığı operasyonda yapılan aramalarda, 60 gram sentetik kannabinoid, 20 gram metamfetamin ile birlikte bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Şüphelilerden 11’i hakkında uyuşturucu madde kullanımından idari işlem yapılırken, mahkemeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<