Bursa’da özel halk otobüsü direksiyonunda "pes" dedirten görüntüler...

Bursa’da akıl almaz bir olay yaşandı. Aşırı alkollü olduğu öne sürülen ve direksiyona geçen özel halk otobüsü şoförü, önce durakta sızdı. Sonra yolcuların ve çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen otobüsle kaçtı.www.bursahakimiyet.com.tr’nin...

19 Ekim 2016 Çarşamba 11:05
Bursa’da özel halk otobüsü direksiyonunda "pes" dedirten görüntüler...
Bursa’da akıl almaz bir olay yaşandı. Aşırı alkollü olduğu öne sürülen ve direksiyona geçen özel halk otobüsü şoförü, önce durakta sızdı. Sonra yolcuların ve çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen otobüsle kaçtı.
www.bursahakimiyet.com.tr’nin haberine göre, pes dedirten olay, dün akşam saatlerinde Yıldırım İlçesi Emirsultan Mahallesi’nde yaşandı. Kimliği öğrenilemeyen 6-E numaralı özel halk otobüsü şoförü, Derebahçe durağından yolcularını alarak, Özlüce istikametine yola çıktı. Ancak iki durak sonra alkollü olduğu öğrenilen otobüs şoförü, Emirsultan durağına geldiğinde direksiyonda sızdı.
Kendini otobüse kilitledi
Yolcuların uyarılarına kulak asmayan alkollü şoför, gaza bazarak,bu kez Emirsultan Tüneli girişine kadar geldi. Burada yolcular kendi imkanlarıyla otobüsün kapısını açarak araçtan indi.
Bu sırada akıl almaz olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar, kendini otobüse kilitleyen şoförü, araçtan indirmeye çalıştı. Öfkeli vatandaşlar, kapıyı açmayan şoförü, araçtan indirmek için otobüsün kapılarını tekmelese de başarılı olamadı. O anlar ise bir vatandaş tarafından an be an görüntülendi.
Kendinde olmadığı her halinden belli olan sürücü, gaza basarak, Heykel istikametine doğru kaçmayı başardı. Yolcuların araçtan inmesi ise muhtemel bir faciayı önledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<