banner359

Bursa’da sahte polisten 12 bin liralık vurgun

Bursa’da kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, ‘kuyumcu soygunu olduğunu’ iddia ederek yaşlı adamı 12 bin lira dolandırdı.Dikkaldırım Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, R.U.’yu (84) aradı....

08 Aralık 2016 Perşembe 11:21
Bursa’da sahte polisten 12 bin liralık vurgun
Bursa’da kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, ‘kuyumcu soygunu olduğunu’ iddia ederek yaşlı adamı 12 bin lira dolandırdı.
Dikkaldırım Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, R.U.’yu (84) aradı. Sahte polis, R.U.’ya, “Kuyumcu soygunu oldu. Soyguna senin adın karışmış. Evindeki altın ve paraların fotoğrafını çekip yarın getireceğim” dedi.
Bunun üzerine R.U., 12 bin lira ile evindeki altın ve gümüş eşyaları dolandırıcılara verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan R.U., polise müracaat etti. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<