Bursa’da salça yaparken ev küle döndü

BURSA'DA ÇATI KATINDA SALÇA YAPARKEN SIÇRAYAN KIVILCIMLAR SONUCU AHŞAP KAT KÜLE DÖNDÜ. OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA İTFAİYE VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ.

20 Eylül 2020 Pazar 20:09
Bursa’da salça yaparken ev küle döndü

Bursa’da çatı katında salça yaparken sıçrayan kıvılcımlar sonucu ahşap kat küle döndü.

Yangın akşam saatlerinde merkez Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesinde bulunan dört katlı bir apartmanın çatı katında meydana geldi. İddiaya göre salça kavurdukları sırada sıçrayan kıvılcımlar ahşap katta yangın çıkarttı. Yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede bütün katı kapladı. Katta mahsur kalan vatandaşlar komşularının yardımıyla dışarı çıkarıldı.

banner380

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bursa’nın birçok noktasından görülen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yarım saatlik sürede söndürüldü. Aşağıda bulunan bir kişi yanan evden düşen ahşap parçalara sonucu başından hafif şekilde yaralanırken, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri yangınla ilgili tahkikat başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<