banner359

Bursa’da trafik kazası 1 kişi hayatını kaybetti

Bursa'nın Yenişehir İlçesine Bağlı Marmaracık Köyünde Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti. Edinilen Bilgiye Göre; Marmaracık Köyünden Yenisehire Gelmek İsteyen Serkan Şebil (44) Araba Çarpmasi Sonucu Hayatını Kaybetti. Kazaya Karışan Ö.y Gözaltına Alınırken Hayatını Kaybeden Serkan Şebilin Evli İki Çocuk Babası Olduğu Ve Çobanlik Yaptığı Öğrenildi.

24 Kasım 2019 Pazar 01:59
Bursa’da trafik kazası 1 kişi hayatını kaybetti

Bursa’nın Yenişehir İlçesine bağlı Marmaracık köyünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; Marmaracık köyünden Yenişehire gelmek isteyen Serkan Şebil (44) araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kazaya karışan Ö.Y gözaltına alınırken hayatını kaybeden Serkan Şebilin evli iki çocuk babası olduğu ve çobanlık yaptığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<