banner359

Bursa’da trafik resmen durdu

Bursa'da Dün Akşam Saatlerinde Etkili Olan Sağanak Yağış Sabah Saatlerinde Trafiği Kitledi. Trafik Lambalarının Da Lodostan Dolayı Bozulmasının Ardından Öğrenciler Okula, Çalişanlar İşlerine Geç Kaldı.

24 Aralık 2019 Salı 09:37
Bursa’da trafik resmen durdu

Bursa’da sağanak yağış sabah saatlerinde trafiği kitledi. Trafik lambalarının da lodostan dolayı bozulmasının ardından öğrenciler okula, çalışanlar işlerine geç kaldı.

Bursa’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde de devam eden sağanak yağışa lodostan dolayı bozulan trafik lambaları da eklenince trafik resmen durdu. Öğrenciler okula, çalışanlar ise işlerine bir saati aşkın süre geç gitmek zorunda kaldı.

Kitlenen trafiğe tepki gösteren vatandaşlar 155 polis imdat hattına şikayet yağmuruna tuttu. Bazı vatandaşlar ise bu duruma tepki göstererek bir saattir yolda olduklarını işe ve okula geç kaldıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<