banner359

Bursa’da trafikteki tehlikeli yolculuk vatandaşları korkuttu

Bursa'da Trafikte Çekilen Görüntüler Yürekleri Ağza Getirdi. Eşyaların Yüklü Olduğu Kamyonetin Arkasında Bulunan İki Kişiden Birisinin Yaptığı Hareketler Göreünleri Korkuttu. O Anlar İse Bir Vatandaş Tarafından Cep Telefonuyla Görüntülendi.

20 Şubat 2020 Perşembe 09:23
Bursa’da trafikteki tehlikeli yolculuk vatandaşları korkuttu

Bursa’da trafikte çekilen görüntüler yürekleri ağza getirdi. Eşyaların yüklü olduğu kamyonetin arkasında bulunan iki kişiden birisinin yaptığı hareketler göreünleri korkuttu. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Bursa-Ankara yolunda seyir halinde olan eşya yüklü kamyonetin arkasında bulunan bir kişi hareket halindeki araçta iki ayağını dışarıya çıkararak bir süre böyle yolculuk yaptı. Ardından hiçbir önlem almadan şahsın ayakta yolculuk etmesi görenlerin yüreklerini ağza getirdi. O anlar ise saniye saniye bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Kamyonet bir süre sonra gözden kayboldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<