Bursa’da uyuşturucu baskınında 5 gözaltı

Bursa’da çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Arabayatağı ve Ulus mahallelerinde 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Çok...

23 Şubat 2018 Cuma 15:00
Bursa’da uyuşturucu baskınında 5 gözaltı

Bursa’da çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Arabayatağı ve Ulus mahallelerinde 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Çok sayıda polis memurunun katıldığı baskında 105 gram metamfetamin, bir adet Smith Vesson tabanca, 1 adet 6,35 mm ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 2 adet hassas terazi ve1 adet metamfetamin aparatı ele geçirildi. E.K., Ö.G., M.S. ve A.A. isimli 4 şahıs yakalandı.

banner380

Narkotik polisi tarafından yapılan bir diğer operasyonda ise U.T. gözaltına alındı. Şahsın üzerini ve ikametini arayan polis 900 gram esrar ele geçirdi.

Yapılan 2 farklı baskında gözaltına alınan 5 kişi, uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<