banner359

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı

Bursa’da narkotik polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı.Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu kullandıkları tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, bu şahıslara uyuşturucu...

27 Şubat 2018 Salı 13:17
Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı

Bursa’da narkotik polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu kullandıkları tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, bu şahıslara uyuşturucu sattıkları belirlenen H.Ç., Y.Y., N.D., H.A., M.K., K.D., Y.K. ve C.T’yi de yakaladı. Şahısların ev, araba ve iş yerlerinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 34 gram esrar, 23 gram metamfetamin, bir miktar sentetik kannobinoid, çeşitli miktarlarda ecstasy, 1 adet hassas terazi, 2 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişi hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan adli işlem yapılırken, 8 kişi ise uyuşturucu satmak suçundan adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<