banner359

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

BURSA'DA UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMAYAN POLİS EKİPLERİ 750 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRDİ.

11 Mayıs 2020 Pazartesi 13:41
Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Bursa’da uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan polis ekipleri 4 şüpheliyi yakalarken 750 gram metamfetamin ele geçirdi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. M.K., M.A.E., E.C.Y. ve U.Ö.’nün uyuşturucu satıcılığı belirleyen ekipler, şüphelileri yakalamak için baskın düzenledi. Başarılı bir operasyonla M.K., M.A.E., E.C.Y. ve U.Ö. yakalandı. 4 şüphelinin üzerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 755 gram metamfetamin, 15 gram sentetik kannabinoid, satışa hazır halde paketlenmiş esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 50 adet tabanca fişeği ele geçirildi. M.K., M.A.E., E.C.Y. ve U.Ö. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerin ardından M.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.A.E. ve E.C.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca emniyetteki işlemleri biten U.Ö.’de adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<