Bursa’da uyuşturucu satıcılarına nefes kesen operasyon

BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 7 KİLO 250 GRAM SENTETİK KANNABİONİD UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

04 Ağustos 2020 Salı 08:20
Bursa’da uyuşturucu satıcılarına nefes kesen operasyon

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kilo 250 gram sentetik kannabionid uyuşturucu madde ele geçirildi. Kapıların koç başlarıyla kırıldığı operasyonda nefes kesen anlar yaşandı.

banner380

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Narkotik ekipleri Kurban Bayramının son gününde yaptığı operasyonla sokak satıcılarına nefes aldırmazken, daha önce tespit edilen şüphelilerin kaldığı ikametlerin kapılarını koç başlarıyla kırıldı. Şüpheli şahısların ikametgahlarında narkotik köpeği fırtına ile yapılan aramalarda, 7 kilo 250 gram sentetik kannabionid uyuşturucu madde ele geçirilirdi. Ayrıca ekipler şüphelendikleri araçları ve sürücüleri de araçlardan indirerek arama yaptı. Gerçekleştirilen operasyonlarda 110 şüpheli şahıs sorgulandı ve ekipler çok sayıda şahıs gözaltına aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<