Bursa’dafuhuş operasyonu

Bursa’da Ramazan ayında emniyetten fuhuş operasyonuBursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri Ahlak Büro tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda şüpheli şahıs gözaltına alındı.Bursa’da Ramazan ayının gelmesi ile...

14 Haziran 2017 Çarşamba 07:21
Bursa’dafuhuş operasyonu

Bursa’da Ramazan ayında emniyetten fuhuş operasyonu

banner380

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri Ahlak Büro tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Bursa’da Ramazan ayının gelmesi ile beraber denetimlerini arttıran Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Ahlak Büro ekipleri iftar saatinde başlattıkları fuhuş operasyonunda daha önceden belirlenen çeşitli yerlere ve caddelere baskın düzenledi. Düzenlenen baskında fuhuş yaptığı iddiasıyla 15 şahsı gözaltına aldı. Emniyete getirilen şüpheliler hakkında cezai işlem uygulandı. Kabahatler kanununa göre her birine 227 Türk Lirası para cezası kesildi. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolleri için hastaneye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<