banner359

Çakarlı araçlara ceza yağdı

Çakar Lamba Kullanımına İlişkin Yasağın Genişlemesinin Ardından Bursa Polisi Birçok Noktada Çakarli Araçlara Yönelik Uygulama Yaptı. Ekipler, Yetkisiz Şekilde Çakar Lamba Kullandıkları Belirlenen Çok Sayıda Araca Cezai İşlem Uygulandı.

01 Kasım 2019 Cuma 11:09
Çakarlı araçlara ceza yağdı

Çakar lamba kullanımına ilişkin yasağın genişlemesinin ardından Bursa polisi birçok noktada uygulama yaptı. Ekipler, çakar lamba kullandıkları belirlenen çok sayıda araca ceza kesti.

Kamuda, mahallî idarelerde, meslek kuruluşları ve üniversitelerde görev yapan üst seviyede yönetici, genel müdür ve daire başkanlarının da çakarlı araç kullanmaması yönündeki yasanın yürürlüğe girmesiyle polis ekipleri birçok noktada uygulama yaptı. Sabah saatlerinde Bursa-İzmir ve Bursa-Ankara yolunda uygulama yapan ekipler, yetkisiz araç kullandıkları belirlenen birçok sürücüye bin 2 lira ceza kesti. Denetimler sırasında trafik polisi ile vatandaş arasında yaşanan iddia ve şikayetlerin önüne geçilebilmesi için uygulamaların artırılarak devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<