banner359

Çakıroğlu son yolculuğuna uğurlandı

.

21 Şubat 2015 Cumartesi 17:00 2015-02-21 19:48:31
Çakıroğlu son yolculuğuna uğurlandı
Dün Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden  Fırat Yılmaz Çakıroğlu son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Ege Üniversitesi Kampüsü’nde,  çıkan kavgada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıkulu, CHP ve MHP’den çok sayıda milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ailesi, arkadaşları ve onlarca vatandaş katıldı. Cenazede, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesi Özlem Çakıroğlu ve babası Fuat Mahir Çakıroğlu’nun güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Türk Bayrağına sarılı cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bornova Pınarbaşı Mezarlığına defnedildi. Çakıroğlu’nun cenazesine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.02.2015 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<