banner359

Çaldığı motosikletleri parçalarken yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde motosikletleri çalan hırsız yakalandı. Evinde yakalanan harsızla birlikte motosikletler ve motosiklet parçaları da ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre; yaklaşık bir aydan bu yana motosiklet hırsızlık olaylarının...

31 Mayıs 2017 Çarşamba 11:44
Çaldığı motosikletleri parçalarken yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde motosikletleri çalan hırsız yakalandı. Evinde yakalanan harsızla birlikte motosikletler ve motosiklet parçaları da ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; yaklaşık bir aydan bu yana motosiklet hırsızlık olaylarının şüphelisi G.K. polis tarafından takibe alındı. Dün öğle saatlerinde yine motosiklet çalan G.K. motosikleti evine götürdüğü sırada yakalandı.

Gencin Yenimahalle’deki evinde arama yapan ekipler şoke oldular. Ekipler, evin odalarında motosiklet parçaları ve parçalanmak üzere motosikletler ele geçirdiler.

vde yapılan detaylı incelemede 3’ü parçalanmak üzere 6’sı parçalanmış halde 9 adet çalıntı kaydı bulunan motosiklet bulundu. Harç karma makinesinin de ele geçirildiği operasyonda hırsızlık ve motosiklet parçalamada kullanılan malzemeler ele geçirildi. Zanlı G.K. sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<