Çaldıkları otomobili tarlada ateşe verdiler

Bilecik’ten çaldıkları otomobille Bursa’ya gelen hırsızlar, işleri bitince otomobili tarlada ateşe verdi.Edinilen bilgiye göre, hırsız veya hırsızlar, Bilecik’in Gölpazarı ilçesinden 11 RC 033 plakalı otomobili çalarak Bursa’ya geldi....

30 Mayıs 2017 Salı 10:23
Çaldıkları otomobili tarlada ateşe verdiler

Bilecik’ten çaldıkları otomobille Bursa’ya gelen hırsızlar, işleri bitince otomobili tarlada ateşe verdi.

banner380

Edinilen bilgiye göre, hırsız veya hırsızlar, Bilecik’in Gölpazarı ilçesinden 11 RC 033 plakalı otomobili çalarak Bursa’ya geldi. Bursa’da arabanın plakasını 16 KHB 62 olarak değiştiren zanlılar, işlerini gördükten sonra arabayla Çukurca Mahallesi’ndeki tarlaya gitti. Tarlada ağaçların altında eğlenen zanlılar, daha sonra aracı olduğu yerde ateşe verdi.

Kimsenin olmadığı alanda kendi kendine yanan araç etrafa da sıçramadan söndü. Mahalle bekçilerinin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri gerekli incelemeleri başlatırken, sahibi ise küle dönen aracını almak için yola çıktı.

Polis ekipleri hırsız veya hırsızları yakalamak için gerekli çalışmayı başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<