banner359

Çanakkale Boğazı’nda gemi kazası

Çanakkale Boğazı’nda bir yolcu gemisiyle akaryakıt tankeri çapıştı. Ölen yada yaralanan olmadığı kazada tankerde hasar meydana geldi. Yunanistan’dan İstanbul’a giden 162 metre boyundaki Malta Bayraklı ‘Louis Crıstal’ isimli yolcu...

27 Haziran 2015 Cumartesi 06:03
Çanakkale Boğazı’nda gemi kazası
Çanakkale Boğazı’nda bir yolcu gemisiyle akaryakıt tankeri çapıştı. Ölen yada yaralanan olmadığı kazada tankerde hasar meydana geldi.

Yunanistan’dan İstanbul’a giden 162 metre boyundaki Malta Bayraklı ‘Louis Crıstal’ isimli yolcu gemisi ile Rusya’dan Malta’ya giden Marshall Adaları bayraklı ‘STİ Pimlico’ isimli tanker Gelibolu açıklarında çatıştı. Kazanın ardından boğaz çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. Kazada herhangi ölü yada yaralı olmadığı bildirilirken tankerin 15 derece yan yattığı öğrenildi. Boğaz geçişi yapan diğer gemiler de telsiz aracılığıyla bilgilendiriliyor.Kaza nedeniyle bölgeye güvenlik amacıyla Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait römorkörler gönderildi.İki gemi de güvenli bölgeye demirletilirken ilk belirlemelere göre herhangi bir sızıntı olmadığı kaydedildi.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<