banner359

Cani Anneye Iki Kez Müebbet

İzmir’de, iddialara göre iki çocuğunu bıçakladıktan sonra balkondan atarak öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 30 yaşındaki Meryem Ö., son duruşmada iki kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İzmir’in Buca ilçesinde, psikolojik...

31 Aralık 2014 Çarşamba 16:33
Cani Anneye Iki Kez Müebbet
İzmir’de, iddialara göre iki çocuğunu bıçakladıktan sonra balkondan atarak öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 30 yaşındaki Meryem Ö., son duruşmada iki kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
İzmir’in Buca ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen Meryem Ö., iddiaya göre, 23 Kasım 2011 tarihinde, 6 yaşındaki Yahya Vecdi ile 7 yaşındaki Asya Özer’i vücutlarının değişik yerlerinden defalarca bıçaklayarak birinci kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı iki kardeşi hastaneye kaldırmak istedi, ancak iki kardeş yolda yaşamlarını yitirdi.

"İÇİMDEKİ ŞEYTAN ’ONLARI BIÇAKLA’ DEDİ"
İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Meryem Ö., son savunmasında şöyle açıklama yaptı: "Zaman zaman birileri bana bir şey söylüyor, ’Şunu yap, bunu yap’ diyorlardı. Çocuklarım olan Asya ve Yahya Vecdi’ye karşı içimdeki şeytan ’Onları vur, bıçakla. Sustur onları’ diyordu. O sesi dinleyip onlara bıçakla vurdum. Onlara bir şey olmadı."
Mahkeme Başkanı duruşmaya katılan kocaya, "Eşin iki çocuğunu öldürdü. Olumsuz düşünceler besliyor musun?" sorusuna, "Beslemiyorum. Hasta olduğunu biliyorum" yanıtını verdi. Yapılan son duruşmada mahkeme heyeti, sanığa önce iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, duruşmalardaki iyi hali nedeniyle cezayı iki kez müebbet hapse çevirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<