banner359

"canımdan çok Seviyordum, Keşke Ben ölseydim"

Adana’da, dini nikahlı eşini pompalı tüfeğini yatağın arasına saklarken kazayla vurarak öldüren koca adliyeye sevk edildi. Şahin Y., "Onu canımdan çok seviyordum, keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Edinilen bilgiye göre...

31 Aralık 2014 Çarşamba 15:41
Adana’da, dini nikahlı eşini pompalı tüfeğini yatağın arasına saklarken kazayla vurarak öldüren koca adliyeye sevk edildi. Şahin Y., "Onu canımdan çok seviyordum, keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Şahin Y. (23) 6 yıl önce Leyla Sabuncu (20) ile dini nikahla evlendi. Bu evlilikten çiftin 5 yaşında ve 10 aylık iki kız çocuğu oldu. Dün akşam üzeri saat 17.30 sıralarında da Şahin Y. evine geldi. Kuzenlerinin gündüz kavga ettiğini kendisinden pompalı tüfeği istediğini ancak vermek istemediğini söyleyerek tüfeğin yerini değiştirmek istedi. Şahin Y. kuzenlerinin evdeki tüfeğin yerini bildiği için tüfeği alıp yatak odasındaki yatağın arasına koymayı düşündü. Bu arada eşi Leyla Sabuncu da yanına geldi. Şahin Y. tüfeği yatağın arasına koyarken tüfek birden ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar ise Leyla Sabuncu’nun göğüs ve boyun kısmına isabet etti. Kucağındaki 10 aylık bebeğe ise şans eseri saçma isabet etmedi. Bunun üzerine Şahin Y. akrabalarına haber verip eşini hastaneye götürdü. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Leyla Sabuncu müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabuncu’nun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Kocası ise Yüreğir araştırma ekipleri tarafından mahallede yakalandı. Şahin Y. daha sonra cinayet büro amirliği ekiplerine teslim edildi. Şahin Y. buradaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şahin Y. bu sırada gözyaşları içinde, "Eşimi canımdan çok seviyordum, keşke ben ölseydim. Kuzenlerimden tüfeği saklarken patlayınca eşime isabet etti. Çok pişmanım" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<