Çarptığı yayanın başından bir an olsun ayrılmadı

Karabük’te Yaya Geçidinden Yolun Karşısına Geçmeye Çalişan Yaşlı Adama Otomobili İle Çarpan Sürücü Yaralının Başından Bir An Olsun Ayrılmadı.

16 Eylül 2019 Pazartesi 19:24
Çarptığı yayanın başından bir an olsun ayrılmadı

Karabük’te yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobili ile çarpan sürücü yaralının başından bir an olsun ayrılmazken, vatandaşlar ise yaşananları meraklı gözlerle izledi.

Edinilen bilgiye göre, Güven Kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada Metin G. yönetimindeki 78 AAF 437 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Akgün’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Akgün hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından sürücü yaralı Akgün’ün başından bir an olsun ayrılmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahalesi çevredeki vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlenirken, yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

banner380

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, sürücü Metin G.’ye yayaya yol vermediği gerekçesiyle 488 TL ceza kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<