banner359

Cenaze Yolunda 56 Kişi Ölümden Döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde cenazeden dönenleri taşıyan otobüs ile özel otomobil çarpıştı.İnegöl’deki yakınlarının cenazesine katılanları Bursa’ya götürmekte olan Ayhan K. idaresindeki 16 LMF 17 plakalı otobüs, İnegöl Belediyesi...

19 Nisan 2016 Salı 12:04
Cenaze Yolunda 56 Kişi Ölümden Döndü
Bursa’nın İnegöl ilçesinde cenazeden dönenleri taşıyan otobüs ile özel otomobil çarpıştı.
İnegöl’deki yakınlarının cenazesine katılanları Bursa’ya götürmekte olan Ayhan K. idaresindeki 16 LMF 17 plakalı otobüs, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi civarında, önünde seyir halinde olan Hatice A. yönetimindeki 16 BBZ 91 plakalı özel otomobile arkadan çarptı. İçinde 53 yolcunun bulunduğu otobüsün çarpışmasıyla kontrolden çıkan otomobil, Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’nin duvarını yıkarak durabildi. Otobüste bulunan 53 kişi ile otomobilde bulunan iki kişi kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kadın sürücü şoka girerken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<