Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Bursa’da bir iş yerinden cep telefonu çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.Olay, merkez Osmangazi ilçesinde Tahtakale semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beyaz eşya satılan bir iş yerinde çalışan Özge Keskin (24), sabah...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 09:24
Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada
Bursa’da bir iş yerinden cep telefonu çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.
Olay, merkez Osmangazi ilçesinde Tahtakale semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beyaz eşya satılan bir iş yerinde çalışan Özge Keskin (24), sabah saatlerinde dükkanı açtı. İçeride bir süre temizlik yapan Keskin, yan taraftaki atölyeden çöp poşeti almaya gitti. Bu sırada iş yerinin boş olmasını fırsat bilen kimliği belirsiz kişi, içeri girerek masanın üzerindeki cep telefonunu çaldı. Dışarı çıkarken Keskin ile karşılaşan hırsız, genç kıza, “Yan taraftaki berber yerinde yok. Onu soracaktım. Siz gördünüz mü?” dedi. Tanımadığı şahıstan şüphelenmeyen Keskin, berberi görmediğini söyledi.
Olaydan yarım saat sonra iş yerine gelen mekan sahibi Yüksel Yaşar (46), Keskin’e cep telefonuyla bir kişiyi aramasını söyledi. Cep telefonunu bulamayan Keskin, sabah yaşanan olayı iş yeri sahibine anlatınca hırsızlık ortaya çıktı. İş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen Yaşar, sabah saatlerinde dükkana giren şahsın cep telefonunu çaldığını gördü. Yaşar’ın haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, dükkanda incelemelerde bulundu. Yaşar, telefonun değerinin yaklaşık 100 lira olduğunu ve başkalarının da canının yanmaması için çalan kişiden şikayetçi olduğunu söyledi. Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<