Cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı

Bursa’da asayiş uygulaması yapan polis ekiplerini görünce elindeki poşeti ve silahı çöp konteynerine atıp kaçan bir kişi, yaşanan kovalamacının ardından yakalandı. Cezaevi firarisi olduğu belirlenen şahsın üzerinde yapılan aramada bıçak...

15 Kasım 2016 Salı 09:44
Cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı
Bursa’da asayiş uygulaması yapan polis ekiplerini görünce elindeki poşeti ve silahı çöp konteynerine atıp kaçan bir kişi, yaşanan kovalamacının ardından yakalandı. Cezaevi firarisi olduğu belirlenen şahsın üzerinde yapılan aramada bıçak ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey TOKİ Konutları içerisinde meydana geldi. Şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yapan polis ekipleri çöp konteynerine silah bırakırken gördüğü şahsı durdurmak istedi. Ekiplerin dur ihtarına uymayan şahıs kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri TOKİ bölgesinde yoğunlaşarak kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan kovalamaca sonucu isminin M.S. olduğu öğrenilen şahıs gözaltına alındı. M.S.’nin üzerinde yapılan aramada bıçak ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Polis merkezine götürülen M.S.’nin cezaevi firarisi olduğu ve kardeşinin ismini kullandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<