Cezaevinden çıktı

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde 8 gün önce çıkan kavganın ardından tutuklanan eski İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse ile birlikte 7 kişi, Kozan Sulh Ceza Mahkemesi’ne yapılan itiraz sonucu serbest bırakıldı.Geçtiğimiz hafta...

29 Ocak 2015 Perşembe 15:15
Cezaevinden çıktı
Adana’nın İmamoğlu ilçesinde 8 gün önce çıkan kavganın ardından tutuklanan eski İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse ile birlikte 7 kişi, Kozan Sulh Ceza Mahkemesi’ne yapılan itiraz sonucu serbest bırakıldı.
Geçtiğimiz hafta İmamoğlu’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında eski İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse ile olaya karışan 7 kişi tutuklanarak Kozan Cezaevi’ne konuldu. Kadir Altunköse ile 7 kişi, Kozan Sulh Ceza Mahkemesi’nin tutukluluk kararına yapılan itirazı kabul etmesi ve tutuklama kararını kaldırmasının ardından gece cezaevinden salıverildi. Gece geç saatlerde tahliye olduktan sonra 50 araçlık konvoy ile evine giden Altunköse, olayın iki tanıdığı arasındaki alacak verecek davasından kaynaklandığını, kendisinin de olayı yatıştırmak için arabuluculuk yapmaya çalıştığını söyledi. Basında hakkında yer alan iddiaların asılsız olduğunu belirten Altunköse, suçsuz ve haksız yere 8 gün hapis yattığını kaydetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<