banner359

Cinayet için araç kiraladı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, vahşice öldürülen İbrahim Yerli’nin katili olduğu ileri sürülen Ö.D.’nin cinayet için araç kiraladığı belirlendi. Türkiye’yi sarsan cinayetin sır perdesi aralanıyor. 28 Ocak akşamı evden ayrıldıktan...

24 Şubat 2015 Salı 18:10
Cinayet için araç kiraladı
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, vahşice öldürülen İbrahim Yerli’nin katili olduğu ileri sürülen Ö.D.’nin cinayet için araç kiraladığı belirlendi.
Türkiye’yi sarsan cinayetin sır perdesi aralanıyor. 28 Ocak akşamı evden ayrıldıktan sonra dün Orhangazi’de kale mevkiinde cesedi bulunan 18 yaşındaki İbrahim Yerli’nin katil zanlısı olduğu iddia edilen Ö.D. ile ilgili bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan Ö.D.’nin, 28 Ocak akşamı Orhangazi’de faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketinden kamyonet kiraladığı tespit edildi. Ö.D’nin saat 19:44’te kiraladığı aracı 5 saat sonra saat 00:36’da araç kiralama şirketine teslim ettiği belirlendi.
İbrahim Yerli’nin 28 Ocak’ta kaybolmasından sonra Ö.D.’den şüphelenen polis araştırma yapmış ve kiralık araca ulaşmıştı. Kiralanan araçta kan izine rastlanmış, bunun üzerine o tarihte gözaltına alınan Ö.D. daha sonra serbest bırakılmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<