banner359

Cip uçuruma yuvarlandı: 3 ölü

İzmir’in Tire ilçesinde bir cipin 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, İzmir, Aydın ve çevre illerden gezi için toplanan arkadaş grubu, İzmir’in Tire ilçesi Başköy’e...

22 Şubat 2015 Pazar 20:40
Cip uçuruma yuvarlandı: 3 ölü
İzmir’in Tire ilçesinde bir cipin 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, İzmir, Aydın ve çevre illerden gezi için toplanan arkadaş grubu, İzmir’in Tire ilçesi Başköy’e geldi. Toplam 14 aracın bulunduğu grup zirveye tırmandı. Ancak zirvede virajı alamayan Özge Özkeskin yönetimindeki 09 JN 343 plakalı cip, yaklaşık 100 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Özge Özkeskin ve Mehmet Sayın hayatını kaybederken, 112 sağlık ekiplerince Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ferhat Sayın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza bölgesine cenaze aracı giremediği için cenazeler, off road araçları ile köy yoluna çıkarıldı.
Ferhat Sayın ve Özge Özkeskin’in Aydın Barosu’na bağlı olarak avukatlık yaptıkları ve Söke ilçesinde çalıştıkları öğrenildi. Özge Özkeskin’in sol kolunun dirsekten kopuk olduğu ve aracı protez kol ile kullandığı da öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<