banner359

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı

Çorum’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Kaza, Çorum-Çankırı karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yasin Can yönetimindeki 06 FG 4777 plakalı...

22 Şubat 2015 Pazar 21:52
Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı
Çorum’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
Kaza, Çorum-Çankırı karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yasin Can yönetimindeki 06 FG 4777 plakalı otomobil ile Mustafa Ceylan yönetimindeki 18 DY 500 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ceylan yönetimindeki otomobil yanmaya başladı. Kazada yanan aracın sürücüsü Mustafa Ceylan ile yanında bulunan Yavuz Yetiş, Kadir Babademir ve diğer araçta bulunan Ali Atasoy olay yerinde hayatını kaybederken, Yasin Can ve Fatih Satılmış ise ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<