banner359

Çukura düşen özürlü genç gözünü kaybetti

Bursa’nın İznik ilçesinde, çukura düşerek bir gözünü kaybeden engelli genç, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.Selçuk Mahallesi’nde 26 Mart Pazar akşamı inşaat çukuruna düşerek ağır yaralanan Birkan Koldaş’tan üzücü haber...

31 Mart 2017 Cuma 17:24
Çukura düşen özürlü genç gözünü kaybetti

Bursa’nın İznik ilçesinde, çukura düşerek bir gözünü kaybeden engelli genç, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Selçuk Mahallesi’nde 26 Mart Pazar akşamı inşaat çukuruna düşerek ağır yaralanan Birkan Koldaş’tan üzücü haber geldi. Doğuştan yürüme zorluğu çeken Birkan Koldaş’ın dengesini kaybederek düştüğü inşaat çukurunda başından aldığı darbe sonucu sol gözünü kaybettiği öğrenildi. Kaburgalarında da kırık olduğu bildirilen gencin tedavisi Bursa Tıp Fakültesi’nde halen sürüyor.

Koldaş’ın ailesinin maddi durumunun iyi olmadığı da öğrenildi. Çevresinde çok sevilen gencin arkadaşları yardım için harekete geçti. Hayatının baharında talihsiz kazada ağır yaralanarak bir gözünü kaybeden Koldaş için İznikli hayırseverlere çağrıda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<