D-100 Karayolunda Sel Esareti

Kocaeli’de, dün gece başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan sel nedeniyle D-100 Karayolu sular altında kalınca ulaşıma kapandı. Sel nedeniyle onlarca araç D-100 karayolunda mahsur kaldı. Eşme mevkisinde bulunan Çekok soğuk...

27 Ekim 2014 Pazartesi 11:32
D-100 Karayolunda Sel Esareti
Kocaeli’de, dün gece başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan sel nedeniyle D-100 Karayolu sular altında kalınca ulaşıma kapandı. Sel nedeniyle onlarca araç D-100 karayolunda mahsur kaldı.
Eşme mevkisinde bulunan Çekok soğuk hava deposunda bulunan yüzlerce palet ve sel sularının koparttığı ağaçlar kara yoluna aktı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan araçlar, sel sularının ortasında kalarak sürüklendi. Yolcu otobüsü ve çok sayıda otomobil suya gömülürken, araçların içerisinde bulunan vatandaşlar itfaiye, AFAD ve karayolları ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Taşan derenin etrafında iş makineleri çalışmalarını sürdürürken, D-100 karayolunun kıyısında bulunan evler ve meyve bahçeleri sular altında kaldı. Sakarya ve Kocaeli’den girişleri kapatan polis ekipleri, ulaşımı TEM Otoyoluna yönlendirdi. Yaklaşık dört saat ulaşıma kapalı olan D-100 karayolunda ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<