Denizde cansız bedeni bulunan kadının kimliği belli oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde denizde bulunan kadın cesedinin kimliği belli oldu.

10 Ağustos 2021 Salı 19:52
Denizde cansız bedeni bulunan kadının kimliği belli oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde denizde bulunan kadın cesedinin kimliği belli oldu.

Gemlik ilçesine bağlı Büyükkumla Mahallesi’nde çevrede bulunan vatandaşlar denizde kadın cesedi görerek jandarmayı aradı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, jandarma ve Gemlik Belediyesi Cankurtaran ekipleri tarafından kıyıya taşınan cesedin, Zeliha Oral’a (53) ait olduğu öğrenildi. Gemlik Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrasında cenaze, Gemlik Devlet Hastanesi morguna, buradan da kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

banner380

İntihar şüphesi ile hastaneye gitmiş

Oral’ın bir gece önce, ilk olarak Gemlik’te bulunan bir özel hastaneye, ardından da Gemlik Devlet Hastanesi’ne intihar şüphesi ile getirildiği öğrenildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Oral’ın cansız bedeni, Büyükkumla Sahili’nde bulundu. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<