Denize atlayan şahsı polis yüzerek kurtardı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde eşiyle boşanmak üzere olduğu öğrenilen bir kişi, denize atlayarak intihar etmek istedi. Su üzerinde sırtüstü hareketsiz yatan kişiyi denize üniformalarıyla giren polis kurtardı. Alınan bilgiye göre, Körfez...

22 Şubat 2015 Pazar 22:10
Denize atlayan şahsı polis yüzerek kurtardı
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde eşiyle boşanmak üzere olduğu öğrenilen bir kişi, denize atlayarak intihar etmek istedi. Su üzerinde sırtüstü hareketsiz yatan kişiyi denize üniformalarıyla giren polis kurtardı.
Alınan bilgiye göre, Körfez Yarımca sahilinde dolaşan vatandaşlar bir şahsın elbiseleriyle denize atladığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri suda sırtüstü hareketsiz yatan şahsın yaşadığını fark etti. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bir polis memuru, üzerindeki üniformalarıyla soğuğa aldırmadan Körfez’in serin sularına girdi. Yaklaşık 50 metre yüzen polis, suda hareketsiz yatan şahsı kıyıya çekti. Kıyıya geldiğinde çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından sudan çıkartılan şahıs olay yerine gelen ambulansa alındı. Polis memuru da meslektaşları ve vatandaşlar tarafından sudan çıkartıldı.
Bir fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk babası İbrahim A.’nın (43) bir süredir eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle psikolojisinin bozulduğu ve eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrendikten sonra intihar etmek istediği öğrenildi. Ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<