banner359

Denizli’de kadın cinayeti

Denizli’de bir kadın, dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay, akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi Toki B1-9 Konutları’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceki yıllarda eşinden boşanan 2 çocuk annesi...

22 Şubat 2015 Pazar 23:41
Denizli’de kadın cinayeti
Denizli’de bir kadın, dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi Toki B1-9 Konutları’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceki yıllarda eşinden boşanan 2 çocuk annesi Nuriye S., bir süredir Tahsin B. ile dini nikahlı olarak yaşamaya başladı. Ev meselesi yüzünden çıkan kavgada Tahsin B., Nuriye S.’yi bıçakladı. Kavga sırasında kendisi de yaralayan Tahsin B., daha sonra evden ayrıldı. Evdeki kavgayı duyan komşuları olayı polise ve ambulans ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nuriye S’yi hayata döndürmek için uzun süre uğraş verdi. Evde yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuriye S. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eve gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri, kadının defalarda bıçaklandığını belirledi. Nuriye S’nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın ardından kaçan Tahsin B. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<