banner359

Derbi öncesi Gerginlik

Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda bu akşam Süper Kupa için karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında yaşanan gerginlikte, 2 Fenerbahçe taraftarı yaralandı. Manisa Fatih Parkı’nda karşı karşıya gelen Galatasaray...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 14:53
Derbi öncesi Gerginlik
Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda bu akşam Süper Kupa için karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında yaşanan gerginlikte, 2 Fenerbahçe taraftarı yaralandı.
Manisa Fatih Parkı’nda karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları arasında karşılıklı laf atma yüzünden kısa süreli bir arbede yaşandı. Yaşanan arbede sonrasında Galatasaray taraftarı olduğu iddia edilen bir grup tarafından 2 Fenerbahçe taraftarı yaralandı. Olay sonrası Fatih Parkı’na çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, Galatasaray taraftarı olduğu iddia edilen grup parktan kaçarak uzaklaştı. Yaralanan sarı-lacivertli taraftarların durumlarının iyi olduğu bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<