Dev uyuşturucu operasyonunda 25 tutuklama

Bursa’da 2 bin polisin katıldığı dev uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 31 kişiden 25’i tutuklandı.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü şehir genelinde uyuşturucuya karşı topyekun savaş başlattı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü...

05 Nisan 2017 Çarşamba 08:03
Dev uyuşturucu operasyonunda 25 tutuklama

Bursa’da 2 bin polisin katıldığı dev uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 31 kişiden 25’i tutuklandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü şehir genelinde uyuşturucuya karşı topyekun savaş başlattı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde 17 mahalleye helikopter destekli operasyon düzenledi. Diğer şubelerin de destek verdiği operasyona yaklaşık 2 bin polis ve 6 narkotik köpeği katıldı. 40 adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda 31 kişi gözaltına alındı. 25 noktada yaya ve araçlar üzerinde uygulamalarda 2 bin 847 kişi sorgulanırken, 3 aranan şüpheli yakalandı. Ayrıca sorgulanan 641 aracın 32’sine 37 bin 397 lira para cezası kesildi. Yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu, kaçak sigara, 4 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet kurusıkı, av tüfekleri ve bunlara ait fişek ele geçirildi.

Operasyon helikopter kamerasında

banner380

Öte yandan, operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Operasyon kapsamında polis helikopterinin tespit ettiği noktalara ani baskın yapan ekipler tacirleri kıskıvrak yakaladı. Operasyon bölgesinde helikopterle havadan keşif yapan ekipler, aşağıdaki polisler ile koordineli çalışarak, ara mahallelere kaçan şüphelileri bildirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 31 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<