Deve güreşti onlar kavga etti: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çıkan kavgada silahla 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bugün Musalar Yeniköy Mahallesi’nde düzenlenen deve güreşleri sırasında aralarında daha önceden husumet olduğu...

22 Şubat 2015 Pazar 23:29
Deve güreşti onlar kavga etti: 1 ölü, 1 yaralı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çıkan kavgada silahla 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, bugün Musalar Yeniköy Mahallesi’nde düzenlenen deve güreşleri sırasında aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Hüseyin Ç. ile Hasan Dinçtürk (27) ve kardeşi Tugay Dinçtürk (23) arasında tartışma çıktı. Tartışmada Hüseyin Ç.’nin tabancasından çıkan mermi, Hasan Dinçtürk’ün karnına isabet etti. Kavgada Tugay Dinçtürk de yaralandı. Özel bir araçla hastaneye götürülmek istenen Hasan Dinçtürk, yolda 112 Acil Servis ambulansına nakledildi. Dinçtürk, kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye akın eden gencin yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Hüseyin Ç.’yi gözaltına aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<