banner359

"Direksiyonüstü" trafik canavarı

Bursa’da seyir halindeyken dizüstü bilgisayarını kullanan sürücünün tehlikeli yolculuğu amatör kamera tarafından kaydedildi.Bursa’da trafiğin yoğun saatlerinde çekilen görüntü bu kadarına da pes dedirtti. Plakası alınamayan aracın...

08 Aralık 2018 Cumartesi 08:59
"Direksiyonüstü" trafik canavarı

Bursa’da seyir halindeyken dizüstü bilgisayarını kullanan sürücünün tehlikeli yolculuğu amatör kamera tarafından kaydedildi.

Bursa’da trafiğin yoğun saatlerinde çekilen görüntü bu kadarına da pes dedirtti. Plakası alınamayan aracın sürücüsü faciaya davetiye çıkarttı Akşam saatlerinde seyir halindeyken bir yandan direksiyonu tutan erkek sürücü, diğer yandan da bilgisayar kullandı. O anlar yan şeritte seyreden araçtaki bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<