banner359

Düğün Aracı Kaza Yaptı: 1 ölü, 8 Yaralı

Malatya’da düğün aracının da karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 8 kişi yaralandı. Kaza, Malatya-Adıyaman karayolu Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde meydana...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 16:57
Düğün Aracı Kaza Yaptı: 1 ölü, 8 Yaralı
Malatya’da düğün aracının da karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 8 kişi yaralandı.
Kaza, Malatya-Adıyaman karayolu Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, MH 55 YRO yabancı plakalı araç ile 44 LS 771 ve 72 AH 332 plakalı araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı. Adıyaman’dan Malatya’nın Akçadağ ilçesi Kürecik’e gelin getiren düğün otomobilinin de yer aldığı üç aracın karıştığı trafik kazasında Şükrü Aksu (54) hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden şahsın 44 LS 771 plakalı araçta bulunduğu belirtildi.
Kaza sonrasında yaralanıp Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılanların isimleri şöyle: “Gelin Türkan Turhan (38), damat Hıdır Kadem (43) , Didem (20) ve Sedat (27) Turhan, Rıza Üçöz (45), Mikail Aksu (24), S.G (13) ve Altun Gezer (51).”
Bu arada, gelin aracında bulunan ve kazada yaralanmayan damadın akrabası Fadime Kadem, birden fren sesi ve araçların çarpışma sesini duyduğunu belirterek, sonrasında herkesin bir tarafa savrulduğunu ifade etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<