banner359

Düğün Evi Yas Evi Oldu: 2 ölü

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza, ilçeye bağlı Tahir Beldesi Gültepe Mezrasında yakınlarında meydana geldi. Kılıç...

26 Ağustos 2014 Salı 13:05
Düğün Evi Yas Evi Oldu: 2 ölü
Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, ilçeye bağlı Tahir Beldesi Gültepe Mezrasında yakınlarında meydana geldi. Kılıç ailesi, İstanbul’dan gelen akrabalarıyla Karabacak köyünden gelinlerini alıp mezraya döndükleri sıra araçları kaza yaptı. Kazada, Naime Genç, Esmer Aras, Sinan Kılıç, Saliha Fidan ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulans ve çevreden geçen özel araçla Eleşkirt Devlet Hastahanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan Naime Genç ve Esmer Aras yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybederken, durumu ağır olan Sinan Kılıç ise Ağrı Devlet Hastahanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<