banner359

Düşme anı kameraya yansıyan işçi hayatını kaybetti

Bursa’nın Gürsu ilçesinde 4 katlı bir binanın dış cephesinde çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşen ve ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. O işçinin düşme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına...

07 Mayıs 2018 Pazartesi 16:09
Düşme anı kameraya yansıyan işçi hayatını kaybetti

Bursa’nın Gürsu ilçesinde 4 katlı bir binanın dış cephesinde çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşen ve ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. O işçinin düşme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.

Olay Gürsu’nun Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. 4 katlı bir binanın dış cephesinde çalışan Yılmaz Kılıçkaya dengesini kaybederek iskeleden aşağı düştü. Bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olay sonrası Yüksek İhtisas ve Eğitim Hastanesi’ne kaldırılan 38 yaşındaki Kılıçkaya hayatını kaybetti.

Acı haber sonrası yakınları gözyaşlarına boğulurken, cumhuriyet Savcılığı soruşturmasını genişletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<