banner359

Düzceli minibüsçüler Özgecan eyleminde

Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Düzce’deki taşıma kooperatiflerine bağlı minibüs şoförleri, Mersin’in Tarsus ilçesinde bir minibüs şoförü tarafından vahşice öldürülen Özgecan Arslan cinayetini protesto etti. Düzce Şoförler...

21 Şubat 2015 Cumartesi 13:34
Düzceli minibüsçüler Özgecan eyleminde
Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Düzce’deki taşıma kooperatiflerine bağlı minibüs şoförleri, Mersin’in Tarsus ilçesinde bir minibüs şoförü tarafından vahşice öldürülen Özgecan Arslan cinayetini protesto etti.
Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı, Yörem Kooperatifi, Beçi Kooperatifi, Sözen Tur, DZC Tur, Usta Tur, Osmanoğlu Tur, Sılaya Tur, Ayyıldızlar Tur, Lavin Tur, İmge Tur, Seyisoğlu, Düzce-Yığılca ve Coşkun Tur Öztan kooperatiflerine bağlı yolcu minibüsleri geçtiğimiz hafta Mersin’in Tarsus ilçesinde bir minibüs şoförü tarafından vahşice öldürülen Özgecan Arslan cinayeti ile ilgili olarak yaptıkları eylem ile tepkilerini dile getirdi. Bir araya gelen yaklaşık 300 minibüs şoförü araçlarının önüne siyah kurdele bağlayıp cinayeti kınayan pankartlar asarak şehir turu atarak, Özgecan Arslan’ın öldürülmesini protesto etti.
Şoförler adına konuşan Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, “Biz minibüsçüler her sabah besmele ile işe başlar, yolcularımızı sevdiklerine kavuşturmak için çalışırız. Biz bu cinayeti kınıyor, o katil şoförü kendimizden kabul etmiyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından Anıtpark Meydanı’nda toplanan minibüsler korna çalarak şehir içinde tur attı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<