banner359

E-5’i kapatan olay

İstanbul Küçükçekmece’de kar ve şiddetli fırtına nedeniyle yüksek gerilim hattı E-5’e devrildi. Yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.İstanbul’da kar yağışı sabah saatlerine doğru etkisini kaybederken, ana arterlerde bekleyen kar küreme...

19 Şubat 2015 Perşembe 08:44
E-5’i kapatan olay
İstanbul Küçükçekmece’de kar ve şiddetli fırtına nedeniyle yüksek gerilim hattı E-5’e devrildi. Yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.
İstanbul’da kar yağışı sabah saatlerine doğru etkisini kaybederken, ana arterlerde bekleyen kar küreme ve tuzlama araçları gece boyunca kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Yollarda bulunan dijital tabelalarla sürücüler buzlanmaya karşı uyarıldı. Taksim Meydanı’nda ise kar küreme araçları 5 dakika aralıklarla karları toplayarak yolları açtı. Gece saatlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle Taksim Meydanı beyaza büründü.

BAKIRKÖY’DE İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
Bakırköy’de ise istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmazken, 5 otomobilde maddi hasar meydana geldi.

E-5’İ KAPATAN OLAY
İstanbul Küçükçekmece’de kar ve şiddetli fırtına nedeniyle yüksek gerilim hattı E-5’e devrildi. E-5’e devrilen yüksek gerilim hattı Topkapı-Ankara istikametini trafiğe kapadı. Tellerin kaldırılmasının ardından yol yeniden açıldı.

HAYVANLAR DA DONMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ
Dondurucu soğuk altında dışarıda kalan hayvanlar donma tehlikesi geçirdi. Dondurucu soğuktan titreyen köpekler, köprü altlarına kaçarak korunmaya çalıştı. Bazı köpekler ise sürekli hareket halinde koşturdu. Ayağından yaralı olan bir köpek ise yürümekte zorlanınca çareyi yoğun kar altında yatmakta buldu. Köpeklerin başıboş bir şekilde dışarıda donma tehlikesi geçirmesi yürekleri ağızlara getirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<